Så här kan du använda din ellacape, filmen visas på Youtube.

Film 1 tryckr (1:05 min)

Film 2 tryck här (0:36 min)

Film 3 tryck här (2:49 min)

Skötselråd: Handtvätt eller maskintvätt 30-40 grader i tvättpåse. Använd inte torktumlare. Ska torkas liggande, inte hängas.

Vi brukar ha ca 25 färger i lager och beställer regelbundet hem så det finns att välja på.

De kostar 300:- styck.

Material Ella cape

Det finstickade tyget produceras i Indonesien där materialet säljs under benämningen indonesisk viskos eller rayon.

Man har lyckats få fram ett garn bestående av 75 % akryl och 25 % nylon med de goda egenskaperna hos viskosen såsom den behagliga känslan, elasticiteten, färghållbarheten och inte minst den enkla skötseln. Skrynklar och nopprar inte. Eftersom materialet är elastiskt kan storlekarna variera.

Ella cape och Sjal Eva

Ella cape

En enkelstickad, smidig cape för både vardag och fest. Capen går att knyta, vända och vrida på, så att den får ett stort antal olika utseenden. Liten instruktionsbroschyr medföljer varje plagg. Passar mycket bra till bl.a. klänningar då färgerna antingen går att matcha med övrigt eller om du vill bryta av med någon annan färg. Tunn och skön som knappast märks på kroppen men är oftast den accessoar som ger "helheten" i din klädsel.

Sjal Eva

Sjal från tillverkaren av Ellacapen, Ulla Jacobsson. Fin att kombinera i olika färger och kan användas som snygg accessoar och som värmande sjal. Går att kombinera fler färger till en helt egen komposition.