Robell - sköna byxor 

Tyskt byxmärke som funnits några år i butiken och fler har upptäckt den sköna passformen och höga kvalitén. Finns i olika passformer och stretchen tillåter att du verkligen trivs i dina byxor! Finns ett bra utbud i butiken att välja på

Oftast finns en märkning på tvättetiketten vilken modell och tygkvalite som det är. De fem första siffrorna anger modell exempelvis 51412- som är modell Marie. De följande fyra eller fem siffrorna anger vilken tygkvalite det är, exempelvis 51412-5499 som är "bengalin". De sista siffrorna anger vilken färg det är, exempelvis 51412-5499-90 som är svart

Modellen Marie har normal midja och stuss, lite slim över lår och ben. En dra på byxa utan knapp och dragkedja, utan fickor samt liten sprund i benslut. Finns i fyra olika kvaliter på tyget

  • Bengalin/"Mirakelbyxa" ett material som de flesta leverantörer har och är mycket uppskattat. Den här påminner om LauRie´s Emmabyxa men är några hundralappar billigare utan att det märks på kvalitén säger de som köper dem.
  • Bomullsbyxa en lite svalare byxa som passar vår/sommar eller om du inte är så frusen av dig.
  • Flossad insida en varmare variant där yttermaterialet är bengalin men en insida som är flossad och passar bättre kallare årstider eller om du är frusen av dig.
  • "Jeanskänsla" är den bästa beskrivningen då passformen är detsamma som övriga Marie men känslan i tyget påminner mer om jeans. De som provar dessa brukar också köpa dem.

Modell Jacklyn är normal i midjan men sedan smalare över stuss, lår och ben.Inga fickor, innerbenslängd 78 cm (eller 31 tum).

Modell Sissi en modell som kallas för "Best Fit" med mer plats fram för magen, avsmalnande bak och över lår. Fuskfickor, dragkedja och knapp samt hällor.

Modell Mimi bekväm passform i 7/8 längd. Två små fickor med dragkedja samt sprund i benslut. Knapp och hyska samt dragkedja, hällor.

Modell Sahra skön finare byxa med lite kortare benlängd där innebenslängden är 73 cm för dem som har ett K efter storleken Modellen är lite vidare över stuss och ben men smal i midjan. Snedställda fickor med dragkedja, liten resår i midjan samt hällor. Knapp och dragkedja fram.