Handla utan trängsel - 20 besökare får vistas samtidigt i butiken

Enligt nya pandemilagen som gäller från den 10 januari gäller att ett utrymme på 10m² /person i butik. Butiksytan är på Mode Eva 250m² på det utrymme kunder rör sig inom (totala ytan är 340m²). Det finns två entréer varav en med trycke för dörröppning in och ut. Stora skyltfönster som det går att se in genom och se hur få människor det är inne för stunden. Om vi alla hjälps åt och respekterar lagen med handel utan trängsel, så löser vi det tillsammans och ökar möjligheten att vi även finns kvar för dig, den dagen pandemin är över.

Boka det du vill prova på vår webb

Det finns möjlighet att på vår webb boka det du vill prova före du kommer till butiken! Gå in på de plagg du önskar prova och lägg dem i "varukorgen" - när du kommer till "kassan" så väljer du alternativet inom Välj leveranssätt "Hämtas/provas i butik" samt vid Välj betalsätt alternativet "Boka och betala i butik". Sen skriver du i de uppgifter som behövs och trycker i tecken för "härmed godkänner jag köpvillkoren" samt trycker på knappen "Slutför" Ni får då en bekräftelse på e-post och varorna plockas undan för er i 72 timmar. Hör vi inget av er tar vi bort det som lagts undan efter tre dagar.

Beställ varor från Mode Eva

Ni kan även beställa med leverans via postnord eller hemkörning inom tätort Borlänge/Falun som en vanlig webborder - då måste ni välja annat alternativ för Välj leveranssätt och Välj betalsätt.

Många av de utvalda reavarorna finns att se här på vår webb men inte allt, mer finns att välja på i butiken.Vi har bland annat plockat ut en hel del som säljs för enhetspris 100 kronor respektive 200 kronor där tidigare pris varit mellan 299-1099 kronor. Det är främst av utgående varumärken som exempelvis Isay - Nanso - m.fl.