Beställning

Vi skickar direkt!

Det du beställer skickas samma dag från oss fram till klockan 14:00, räkna med att leveransen tar 1-2 dagar. (Beställningar som sker fre-söndag levereras till er från tisdag.) Vi skickar i brev eller paket beroende på vad det är och ert ordererkännande kommer via e-post. Avisering av paket kommer via mobil och/eller e-post från Postnord var och när du kan hämta ut paketet.

Frakt

Frakt tillkommer (från 59:-) vilket syns på beställningen i kassan. För fraktfritt är gränsen 1500:-. Eventuell returfrakt står kunden för.

Neutral förpackning

Din personliga integritet gällande vad du handlar och var är viktig anser vi, därför väljer vi att skicka beställningar i kartong eller brev utan textreklam av avsändare.

Betalningsalternativ

Swish 123 019 65 50

Ni beställer det ni önskar och uppger era efterfrågade uppgifter som namn, adress, e-postadress samt mobilnummer (som kan behövas för avisering av paket). Ni behöver inte uppge ert personummer och ingen kreditupplysning behövs då betalning sker före varor skickas till er. Vid retur återbetalas beloppet direkt tillbaka via swish.

Klarna

Väljer ni att betala via Klarna kan ni välja på olika betalsätt som faktura, kortbetalning, delbetalning. Kreditupplysning sker om ni tidigare inte använt Klarna. OBS! Vid retur kan fördröjning av återbetalat belopp ske med 3-5 dagar.

PayPal

Är framförallt till för beställningar från utlandet men fungerar också bra från Sverige. Där ligger en extra avgift för betalning vilket ni ser om ni väljer det alternativet.

Retur/Reklamation

Vid retur bekostartar kunden själv transporten, inga retursedlar bifogas i försändelsen från oss.

Meddela gärna oss snarast om du önskar returnera någon vara via mail modeeva@telia.com Vi hinner då kanske justera/ändra faktura från Klarna (om ni valt det betalsättet).

Enklast gör du en retur via postnords tjänst "skicka lätt" då den är billigast och även spårbar. Gå in på skicka direkt där ni skriver i våra adressuppgifter som återfinns på följesedeln som följde med er beställning.

Återbetalning/kreditering sker när varan åter finns hos oss i det skick som den skickades. OBS! Är det varor som normalt inte går att beställa från oss men vi öppnat upp för beställning som returneras, dras de faktiska kostnaderna för transport och betalavgift klarna.

Finns varan hemma?

Då vi är en butik i Borlänge centrum med många kunder kan det hända att just den vara du beställer finns tillgänglig för de som är i butiken tills vi hinner göra er order. Produkterna/storlekarna försvinner från hemsidan när de är slut, butikens kassasystem är kopplat till hemsidan som då alltid har ett aktuell lagersaldo. I något fall kan det avvika så invänta vår bekräftelse.

Beställningsvaror

Naturligtvis kan vi också beställa sånt som normalt inte finns i sortimentet om våra leverantörer har det hemma. Skicka ett meddelande om det som du önskar så återkommer vi om det är möjligt/finns att beställa. Du kan även ringa oss på telefon 0243-140 50 eller mail modeeva@telia.com så löser vi det tillsammans. På beställningsvaror kan förskottsbetalning behövas.

Tips!

Det finns ett filter på sidorna där du kan ange färger/storlekar för att enklare sortera fram det du söker!

Önskar kontaktas

E-post*

Förnamn

Efternamn

Gatuadress

Postnummer

Ort

Mobilnummer

Ärende

RÄTT MODE I ÖVER 60 ÅR på modeeva

ModeEva startade år 1960 av Anna Öjhammar som köpte sin makes företag som startade år 1955. Sedan såldes företaget till Sven Jansson som också drev butikerna Anna Jansson och Kajan. År 1996 blev Anette&Måns Sandegård nya ägare, Anette hade dessförinnan arbeta i butiken under tidigare ägaren. Den 1:a september 2010 övertogs butiken av Monika Eriksson som arbetat i butiken under åtta år och fortsatte därmed på den inslagna vägen med att först arbeta i butiken för att sedan överta den! 

Första butiken låg på Watthammarsvägen och funnits på ytterligare två adresser i Borlänge, nu finns ModeEva i Borlänge centrum med adress Målaregatan 4. 

Företaget har funnits i 60 år (eller 65 år) vilket borgar för att sortiment följt med modets utveckling och gör så även idag! Vi som fristående butik kan välja själva vad vi köper in och kunderna är våra bästa rådgivare om vad som önskas!

År 2014 blev vi nominerade till årets dambutik i Sverige vilket var mycket hedrande och positivt.

Mer om Mode Eva finns att läsa på länken nedan. En annons vi tidigare hade hösten 2020

Här kan du läsa lite mer om oss på Mode Eva.