NEUTRAL FÖRPACKNING

Din personliga integritet gällande vad du handlar och var är viktig anser vi, därför väljer vi att skicka beställningar i kartong eller brev utan textreklam av avsändare

Leveransvillkor

När du handlar hos oss ingår alltid moms det angivna priset. Vi levererar de beställda produkterna med PostNord tjänsten Skicka direkt Varubrev 1:a klass där ni får avisering via e-post/sms att försändelsen är på väg. I de flesta fallen lämnas det i er brevlåda men större paket kan få hämtas ut vid ert lokala postombud.  Vi också följa paketets väg och ser även när det levererats/hämtats. Fri frakt gäller när du handlar för 1199 kronor annars är det en kostnad på 59 kronor.  Läs mer om leveranssätt, priser och vilkor på Postnord.

Ser vi upprepande beställningar som i hög grad returneras så skickas inga varor, allt för att minska miljöpåverkan med transporter och emballage samt kringkostnader.

Vi skickar med postnord

Leveranstiden är normalt ca 1–3 arbetsdagar, beroende när på dygnet beställningen görs och förutsättningar för Posten (vid helger, semesterperioder och "Black friday" ökar leveranstiden någon dag.) Beställer ni fredag-söndag levereras det från tisdag. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna använd därför ert riktiga namn och inga smeknamn där ni beställer. Paketet återsänds till oss om det inte hämtats ut inom sju dagar från anskomst - i de fall tillförs ni en avgift för närvarande 110 kronor.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager. OBS! Om ni inte fått orderbekräftelse, se efter i er "skräpkorg" där den kan hamna ibland, annars lägger ni ett mail till order@modeeva.se så skickar vi en ny. I de flesta fall finns den i "skräpkorgen" eller också är er "inkorg" full och bör tömmas.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till oss via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.

För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Hämta själv i butik

När du väljer Hämta själv i butik, betalar du dina produkter med önskat betalningssätt i butikens kassa.