Julklappstips

Här har vi samlat lite smått o gott som kanske sätter fart på fantasin...De flesta av förslagen är sådant som kommer till nytta under lång tid framöver. Några beskrivs nedan, fler finns om du kikar igenom allt.

Nattlinne och Pyjamas

Nattplagg/mysplagg är nog det bästa att få och roligast att ge då det alltid finns behov av det. En pyjamas eller ett nattlinne och ett par sköna sockor och julen är räddad.

Ella Cape

Ellacape går det inte att få för många av. Enkelt att variera och lyfter övrig klädsel på ett smart sätt. Se mer hur du kan variera ellacapen OBS! Det är ljud kopplat till filmen så sänk ljudet först om det är för högt (eller om du inte vill att någon skall höra vad du planerar...)

Oleana

En plagg från Oleana står högt på många önskelistor. Det är ingen dussinvara utan är gjorda för att använda under lång tid framåt. Nu finns det även en ny cardigan med dragkedja som den nya designern, efter önskemål tagit fram.

Skinnhandskar

Handskar/vantar av märket Gaucho som tillverkas av Hestra är en gåva som kan komma att uppskattas under många år framåt. Kvaliten är bra, en i personalen har ett par som nu har använts ca 8 år och fungerar fortfarande bra. Bra värde för pengarna.

Presentkort

Presentkort är den enkla lösningen men kanske lite tråkig. Paketera det med ett par sockor eller handskar så blir det dubbelt upp! Presentkort väljer du själv summan på.