Nu gäller även 3 för 2 på beställningar i webben!

Vi har löst möjligheten att erbjudandet nu även kan gälla på beställningar som görs i vår webb! När tre artiklar samlas i kundkorgen räknas summan samman och den billigaste artikelns pris räknas av. OBS! Gäller endast vid köp av tre artiklar. Tänk på om du önskar returnera en artikel så gäller inte priserbjudandet på de kvarvarande. Returkostnad står ni själv för. Vi uppskattar om du kan betala med swish då vår hantering underlättas mycket! Lite mer att fylla i beställningen för er men ni lämnar mindre uppgifter om er själva till fler inblandade!

Du kan beställa det skickas med postnord "skicka direkt" - beställa och hämta i eller utanför butik - få hemkört inom tätort Borlänge/Falun.

Mode Eva firar 60 år!

Redan 1960 startade Mode Eva verksamheten i Borlänge centrum. På den tiden, före de stora klädkedjornas intåg, fanns det gott om klädbutiker i städerna där var och en kunde ha olika inriktning. Mode Eva var från början väldigt duktiga och kända för klänningar, både till vardags som till festligare sammanhang. Idag finns ett mycket större sortiment i butiken där framförallt byxor&jeans är dagens storsäljare. Under årens lopp har även leverantörer försvunnit och ny tillkommit utifrån kunders efterfrågan. Hur de kommande åren blir att se ut är svårt att sia om, det enda vi vet är att det blir annorlunda.

Erbjudande "TAG 3 BETALA FÖR 2" gäller PÅ ALLT I BUTIKEN till den 30 NOVEMBER

Tag tre valfria varor och den billigaste får du med på köpet. Välj bland vårt stora sortiment av byxor/jeans/toppar/tröjor/skor/m.m.

 Vi hade förhoppningar om ett trevligare jubileum men under rådande omständigheter har vi valt att göra lite annorlunda. Det väldigt lite folk i butiken - långa stunder är vi helt själva så risken för trängsel är liten. Du kan röra dig i butiken utan att möta någon annan då vi ställt om inredningen, dörren kan öppnas från med tryckknapp både från ut- som insidan. Det finns handsprit och även handskar för den som så önskar. Är du på något sätt krasslig eller känner dig sjuk stannar du hemma vilket också vi i butiken gör.